Bambucké máslo neboli shea butter je tuk extrahovaný ze stromu ořechu afrického (Vitellaria paradoxa). Je široce používané v kosmetice jako hydratační krém, bambucké máslo je jedlé a používá se v přípravě potravin v některých afrických zemích. Občas je bambucké máslo smíšené s jinými oleji jako náhražka kakaového másla, ačkoli chuť je znatelně odlišná.
https://www.bambucke-maslo.eu

Napsat komentář

Zážitkový pobyt

Zajímavé odkazy

Sirup z rakytníku je plný vitamínu C
Magazín o zdraví vám poradí
Rybářská dovolená v Jižních Čechách
Kvalitní víno pro slavnostní příležitost

Instalatér Rajhrad

Kontakt

info@atlaswebu.cz